Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
articole online

informatii utile

Dragostea dintre femei și haine ... sau ce înseamnă să fii fashion

Dragostea dintre femei și haine ... sau ce înseamnă să fii fashion

Visul multor tinere din ziua de azi este să fie cât mai fashion, deși multe dintre ele au dificultăți în a defini ce înseamnă cu exactitate să fii fashion. Fiecare îți va spune propria ei părere, filtrată prin prisma experienței și cunoștințelor acumulate. Deși am împrumutat termenul din vocabularul englezesc, fashion se rezumă la tot ceea ce ține de modă, felul cum te îmbraci și cum îți porți hainele, astfel încât expresia „Haina îl face pe om” și reversul acesteia, „Omul face haina”, să fie echivalente. Însă singurul lucru care nu poate fi contestat este dragostea incontestabilă – și neînțeleasă de către bărbați - care există între femei și fashion.

Legătura puternică a femeilor cu îmbrăcămintea, încălțămintea, accesoriile, moda și tendințele ei dăinuie de foarte multă vreme și poate fi chiar considerată una din legile nescrise ale lumii: ea a existat dintotdeauna și este puțin probabil să înceteze vreodată. Întotdeauna femeile vor fi atrase de tot ceea ce poate fi definit drept fashion, fie că este vorba despre o rochie de ocazie, o fustă cu o croială deosebită, o pereche cochetă de pantofi cu toc, și așa mai departe. Niciodată o femeie nu se va sătura să-și cumpere haine, mai ales dacă ele sunt fashion, iar paradoxul face ca, oricât de multe articole vestimentare ar conține garderoba ei, o femeie tot va simți nevoia să-și cumpere ceva nou. Fie că i se pare că hainele se învechesc sau sunt demodate, fie că vede ceva care îi place la nebunie și va considera că-i va folosi într-o anumită ocazie, femeia nu se va putea abține de la cumpărături. Pentru o femeie, shopping-ul este o terapie și un remediu, atât pentru minte, cât și pentru suflet.

Revenind la ceea ce înseamnă pentru o femeie să fie fashion, răspunsurile ar putea fi argumentate în felul următor:

  • Să fii fashion înseamnă să știi cum să te îmbraci astfel încât să-ți ascunzi punctele slabe ale corpului și să le evidențiezi pe cele tari. Nimic mai adevărat. O femeie își cunoaște cel mai bine corpul, ea este cea mai în măsură să aprecieze cum i se potrivesc anumite ținute și tot ea trebuie să fie cel mai mare critic al ei. Dacă reușește să îmbine tendințele modei cu ceea ce o avantajează, atunci efectul fashion este garantat. Se poate spune că acesta este un bun motiv pentru care femeile sunt îndrăgostite de haine – acestea din urmă le ajută să arate bine, să fie atrăgătoare, senzuale, cochete, și lista de atribute mai poate continua.
  • Să fii fashion înseamnă să ai stil și eleganță, atât în garderobă cât și în atitudine. Într-adevăr, te poți îmbrăca cu cele mai la modă haine, dar dacă stilul fashion nu îl ai în atitudine, atunci eforturile sunt degeaba. De multe ori, poți fi fashion și fără să porți haine sofisticate, atâta timp cât atitudinea este cea potrivită. Aici se poate pune semn de egalitate între expresiile „Haina îl face pe om” și „Omul face haina”. Hainele purtate cu atitudine pot fi fashin atâta timp cât o femeie se simte bine în ele.

Cu siguranță răspunsurile nu se pot opri aici, căci femeile vor avea întotdeauna multe de spus atunci când vine vorba de fashion, subiectivitatea și pasiunea fiindu-le cea mai bună sursă de inspirație.

Dragostea dintre femei și haine ... sau ce înseamnă să fii fashion
Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article